РЕТВИТАЈ ОБРОК И МРДАЈ ЗАЕДНО СО ХИПХОП ЗАЕДНИЦАТА

Готвевме, ретвитаме и мрдаме со прст заедно со #РетвитниОброк, хипхоп заедницата и граѓаните. ДЈ Гоце ги покани Џака, Страјк, Паки, Чваре, Оки Доки, Дрази Драгс, Илич и други да вртат плочи и плескавици, да скречаат по рингли и скари!

 

Повеќе од 200 хумани луѓе сецкаа, мешаа, пакуваа, шизеа, ретвитаа, мрднаа со прст и зготвија храна за бездомниците и социјално загрозените.