Љубовта Не Брои Хромозоми!

Мрднавме со прст и марширавме со струмичани и Zdruzenie za pomosh I poddrshka na lica so down syndrome VERA Strumica за подигање на јавната свест за прифаќање на лица со Даунов синдром и собравме училишен прибор за децата со Даунов синдром кои се дел од образовниот процес во општина Струмица.