Ченто, чисто ти ќе бидеш!

Мрднавме со прст во Ченто и сите заедно го исчистивме и го разубавивме ова маало! Жителите на Ченто ја пријавија иницијативата, а сите заедно во саботата (23.09.2017) се собравме за да направиме промена. Марко Новески нè мотивираше, а Драш уметност креираше.