МРДНАВМЕ СО ПРСТ НА WHEN IN KRUSEVO

Мрдавме со прст на Outdoor Festival When in Krusevo со извидниците, Крушевчани и сите фестивалџии – чистевме, се информиравме, се забавувавме, подарувавме, но најважно ја подигнувавме свеста за да ја одржуваме нашата околина чиста.