MРДНАВМЕ СО ПРСТ ЗА СКОПЈЕ ДА БИДЕ ПОДОБАР ВЕЛОГРАД

Повеќе од триста граѓани мрднаа со прст на последната критична маса #63 и заедно со НаТочак ја искажааа својата #веловизија за Скопје! Од оваа критична маса беа дел и возачите на автомобили кои со креативна герила акција беа потсетени дека се погрешно паркирани!