АКЦИЈА НА Д-ФЕСТ ЗА СОБИРАЊЕ НА ЛЕТНА ОБЛЕКА ЗА БЕЗДОМНИЦИТЕ

Од 14ти до 16ти јули на Д-Фестивал 2017, Мрдни со Прст организираше акција за донирање на летна облека за бездомниците. Се собраа повеќе од 200 парчиња облека и донираа повеќе од 50тина граѓани.