Стани член

Опис како може да се вклучиш во иницијатива

Доколку сакате да се вклучите, да мрднете со прст, сè што треба
да направите е да ја пополните формата со вашите податоци и иницијативата/ите за кон кои сте заинтересирани да се приклучите,
а ние ќе ве поврземе и контактираме за понатамошни чекори.

Споделете ги вашите идеи и Мрдајте со Прст!

Форма за членство

Внесете име и презиме/организација

Внесете e-mail

Внесете опис на иницијативата

Иницијативи